Välkommen ut ur kylan – TipTop Bites!

Candy People kan äntligen välkomna glassvärldens riktiga ikon ut ur kylan – TipTop Bites! Efter stor efterfrågan från konsumenter runt om i landet så lanseras nu den omtyckta och klassiska glassen TipTop som godis. TipTop Bites blir den 8:e glassgodisen Candy People lanserar i samarbete med Unilever, och är en mjuk pralin med smak av choklad och vanilj tillsammans med rostade rispuffar.

Precis som glassen så har denna pralin en mjuk och len insida tillsammans med ett krispigare yttre som består av rostade rispuffar och ett överdrag med smak av choklad. TipTop Bites är tillverkad i Sverige och har en igenkännlig design baserad på den ikoniska glassens förpackning.

– Det är jättekul att kunna presentera ännu en glassgodis, speciellt en som är så oerhört efterfrågad och efterlängtad av konsumenterna. Att fortsätta utveckla dessa fantastiska glassgodisar tillsammans med Unilever är ett samarbete vi värdesätter högt. – Martin Mattsson, Marknadschef, Candy People

Sedan tidigare består denna glassiga godisfamillj av 88an Bites, Nogger Bites, Piggelin Drops, Sandwich Bites, Sandwich Bites Pepparkaka, Lakritspuck Bites och Calippo Drops som alla går att hitta både i lösvikt och i påse.

TipTop Bites finns både i portionsförpackad påse på 80g och som förpackad lösviktsprodukt. Från fredagen den 23 April finns Tip Top Bites att köpa hos våra vänner på Hemmakväll! Produkten går annars att hitta i välsorterade livsmedels- och servicebutiker från v. 19.

Publicerat: 15 april, 2021Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen