Loading...

TÄVLINGSVILLKOR

Sugen på att delta i någon av våra tävlingar? Läs igenom våra tävlingsvillkor för att göra dig införstådd med de villkor som gäller för tävlingar på Candy People AB.

För att delta i våra tävlingar måste du vara folkbokförd och bosatt i Sverige samt vara minst 18 år fyllda eller ha ett skriftligt intyg ifrån målsman om du vinner priset. Genom att delta i våra tävlingar samtycker tävlanden uttryckligen till dessa tävlingsvillkor.

Candy People AB (“Candy People”, ”vi”, ”oss”, ”vår”, “våra”). Vi är arrangörerna av samtliga tävlingar på våra digitala kanaler på Instagram, Facebook & TikTok (”@candypeopleswe” & ”@smarkefans”). Tävlingen/ar är inte sponsrad, godkänd, stödd, i samarbete eller administrerad av/eller i samband med Instagram/Facebook/TikTok.

Samtliga tävlingspris, regler och period finns beskriven i våra tävlingsinlägg som publiceras på våra digitala kanaler (”@candypeopleswe” & ”@smarkefans”). OBS! Man kan endast delta om man följer våra tävlingsregler.

Vinnaren utses av en jury inom Candy People. Förutsatt att man har rätt svar/närmaste rätt svar med enligt juryn den bästa motiveringen/förklaringen samt att alla tävlingsregler har uppfyllts. Skulle vinnare inte gå att nå trots påminnelser eller omöjligt kontakt övergå vinsten till nästa kvalificerade bidrag enligt juryns rangordningsbeslut. Max 1 vinst per hushåll.  Juryns beslut kan ej överklagas.

Anställda hos Candy People AB kan ej delta.

Vi är personuppgiftsansvariga för de uppgifter som samlas in med anledning av våra tävlingar och uppgifterna kommer inte användas av Candy People och dess partners för annat än tävlingen. Vinnaren kommer att kontaktas via personligt meddelande. Uppgifter som fullständig för och efternamn, adress och ett mobilnummer kommer att tillfrågas för hantering av vinst. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål.

Candy People förbehåller sig rätten att byta ut priset till ett annat pris. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och ersätts inte av oss. Vinnare ansvarar för att eventuell vinstskatt och avgifter hanteras på ett korrekt sätt.

Vi förbehåller oss också rätten att ställa in tävlingen när som helst, rätten för samtliga felskrivningar samt rätten att ändra reglerna för tävlingen och dessa villkor.

Vid övriga frågor vänligen kontakta oss här