RIGI kommer äntligen till lösvikten!

RIGIs produktkatalog växer ytterligare och äntligen kommer storfavoriten RIGI Mjölkchoklad till lösvikten i form av ett RIGI Mynt! Candy People lanserar ett chokladmynt i den renaste RIGI mjölkchoklad, så att du och hela familjen alltid kan njuta av den nostalgiska chokladen i lördagsgodispåsen.

Är du en av dem som aldrig får nog av RIGI? Då kan du äntligen köpa hem en hel påse om du känner för det! Låt RIGI Mynt smälta på tungan och njut sedan av den nostalgiska och lena mjölkchokladen som väcker barndomsminnena. Idag finns redan en mängd spännande och lekfulla RIGI produkter på marknaden, så som RIGI Mjölkchoklad, RIGI Hasselnöt, RIGI Karamell och RIGI Mini. På så sätt blir det lätt att hitta just din RIGI favorit som lever vidare i generationer.

RIGI Mynt är ett mjölkchokladmynt av ren RIGI choklad på 5g som kommer gå att hitta i lösviktsegmentet. Det är en produkt som passar hela familjen och nostalgin behöver aldrig ta slut. Designen är självklart igenkännlig från redan befintliga RIGI produkter och RIGI Mynt är även Rainforest Alliance Certifierat precis som hela RIGIs produktlinje.

Precis som RIGI Mjölkchokladkaka på 20g så kan även RIGI Mynt innehålla spår av nötter.

RIGI Mynt förlanseras med Privab och Gottmix v.31 och går sen att hitta bland de olika lösviktssortimenten i välsorterade livsmedels- och servicebutiker från v. 36. Gå in på www.gottmix.se för att hitta din närmaste Gottmix återförsäljare.

Publicerat: 27 juli, 2021Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen