Två nya smaker av ZINQ!

Äntligen lanserar vi nu 2 nya smaker av ZINQ – Melon Mint och Bubblemint!

Efter en succélansering förra året utav framtidens tuggummi – ZINQ så har efterfrågan varit stor på att utveckla fler smaker, och som alltid så är vi väldigt lyhörda på konsumenternas åsikter. Äntligen är de första två nya smakerna här! Melon Mint är som det hörs på namnet, en uppfriskande och fräsch melon och mint kombination fylld med sommarkänsla. Bubblemint har den klassiska bubbelgums smaken tillsammans med den lätta mint tonen som avslut.

Dessa två nya smaker är självklart sockerfria och precis som de tidigare smakerna i produktlinjen så innehåller tuggummina zink för att på djupet motverka dålig andedräkt. Den främsta anledningen till dålig andedräkt är bildandet av svavelgaser i munhålan. Ett vanligt tuggummi eller en halstablett kan bara maskera doften – inte motverka den. Det är dock kliniskt bevisat att zink motverkar och reducerar bildandet av svavelgaser i munhålan under flera timmar.

Tillsammans med dessa två goda sommarsmaker så utvidgar vi även produktlinjen ännu mer genom att lansera Sweet Mint och Strong Mint i burk! Perfekt att ha i skrivbordslådan på jobbet eller i bilen.

Du hittar ZINQ från v.38 i alla välsorterade livsmedelsbutiker och servicebutiker.

Publicerat: 12 maj, 2020Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen