Sandwich Bites Pepparkaka

GB-Sandwich är en av Sveriges mest älskade glassar och en utav våra bäst säljande glassgodisar. Vi på Candy People är otroligt glada över att ni gillar denna godis så mycket –  för det gör vi också! Denna lena och mjuka glassgodispralin tyckte ni var så pass god att den faktiskt blev framröstad och vann Hemmakvälls tävling – Årets godaste Nyhet 2019.

Därför är vi nu extra stolta över att kunna presentera vår limiterade säsongsprodukt år 2020 – Sandwich Bites Pepparkaka! Det är en mjuk och len glassgodis precis som originalet och finns nu både som lösvikt och i 80g påse. Denna mjuka pralin har smak av vanilj, GB Sandwichs karaktäristiska chokladkex med en fyllig pepparkakssmak. Förra året lanserade vi på Candy People Lelles chokladdoppade minipepparkakor vid julen 2019, som också togs emot med öppna armar av konsumenter. Eftersom det är en säsongsbaserad och limiterad produkt så är den bara tillgänglig under en begränsad period, men vi hoppas såklart att den hinner bli en favorit. För vem smygäter inte av pepparkaksdegen varje jul? Självklart är produkten svensktillverkad.

Vi tycker det är så kul att kunna samarbeta med Unilever och med Sandwich Bites Pepparkaka utökas vår glassgodis succéfamilj ytterligare! Sedan tidigare består denna glassiga godisfamillj av 88an Bites, Nogger Bites, Piggelin Drops, Sandwich Bites, Lakritspuck Bites och Calippo Drops som alla går att hitta både i lösvikt och i påse. Sandwich Bites Pepparkaka kommer bli ett fantastiskt gott tillskott i den fina glassgodisfamiljen.

Publicerat: 2 september, 2020Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen