RIGI sortimentet blir ännu större!

Under hösten 2020 utökade Candy People RIGIs produktkatalog genom att lansera RIGI Ägg. Även om RIGI Ägg var en ny produkt inom varumärket så blev chokladägget ett naturligt steg för att sätta RIGI i nutid. Nu blir RIGI-sortimentet ännu större och Candy People kan stolt presentera – RIGI Mini och RIGI Karamell.

Våren 2020 lanserades två nostalgiska mjölkchokladkakor- RIGI Mjölkchoklad och RIGI Hasselnöt. De nostalgiska barndomsminnena väcktes och succén var snabbt ett faktum. Tätt efter den lyckade lanseringen presenterades även RIGI Ägg som var en ny produkt inom varumärket. Ägget blev genast omtyckt hos konsumenterna och varumärket utvecklas ständigt.

– Produktutvecklingen inom RIGI är noga genomtänkt och kurerad för att inte tappa varumärkets kärna och igenkänning. Självklart vill vi att RIGI ska vara med och skapa nya barndomsminnen samtidigt som nostalgiker ska känna igen sin favoritchoklad från barndomen. Produktutvecklingen sätter också varumärket i tiden. – Martin Mattsson, Marknadschef, Candy People

Candy People börjar nu året med att lansera RIGI Mini och RIGI Karamell. RIGI Mini består av 4st mjölkchokladsticks med en len och krämig mjölkcreme på insidan. Detta är den perfekta njutningen på 50g när du vill unna dig det där lilla extra, för såväl barn som vuxna eller tillsammans med vänner.

RIGI Karamell är en mjölkchokladkaka på 20g med knäckigt karamellcrisp. Chokladkakan får en tydlig smak av karamell och kompletterar de befintliga RIGI-produkterna bra. Både RIGI Mini och RIGI Karamell är även Rainforest Alliance certifierad vilket betyder att kakaon som används i produkten är ansvarsfullt odlad, vilket är en viktig del i Candy Peoples hållbarhetsarbete.

Du kan hitta RIGI Mini och RIGI Karamell i alla välsorterade livsmedels- och servicebutiker från v.7

Publicerat: 10 februari, 2021Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen