Loading...

GROSSISTVERKSAMHET

Välkommen till
Candy People Grossen!

Vår grossistverksamhet öppnade redan 1995. Då det idag främst är företag och mindre handlare som är våra primära konsumenter så är det få som vet att du som privatperson också kan handla hos oss. Du behöver inte vara företagare för att handla i grossen, utan kan gå rakt in och handla till studenten, festen, bröllopet, dopet eller fredagsmyset. Hos oss hittar du godis från de stora godistillverkarna och det är då enkelt att hitta sin favorit. Det är också väldigt enkelt att hitta till vår gross. Vi finns på Lundavägen 74 i Malmö. Någon minuts bilfärd från Entré vid infarten till Malmö.

Sortiment

Hos oss hittar du ett otroligt stort godissortiment från diverse tillverkare så som Cloetta, Haribo, Ferrero, Kinder, Nestle, Maoam och många fler. Som de flesta vet så är en av våra absolut bästa storsäljare påsförpackade S-märke. I grossisten kan du som konsument antingen köpa S-märke i lösviktslåda eller i en kartong som innehåller 18 påsar. Kom gärna in i grossen och kika runt så hjälper vi dig att hitta din favorit. Vi brukar ha en smak för alla.

Handlar du som privatperson tillkommer det ett tillägg på 12% i moms eftersom vi i första hand är en grossist. Detta beloppet summeras sedan vid kassan när du betalar.

Grossens Öppettider

Måndag-Fredag:      08-17
Lördag:                      10-16
Söndag:                      Stängt

Kontakta oss

Besöksadress: Lundavägen 74, 212 15 Malmö

Telefon: +46 (0)40 18 99 94, välj knappval 1, Cash & Carry

Mail: Info@candypeople.com