En unik och ny smakupplevelse är här! – ZINQ Ginger/Orange!

Nu kommer en unik och ny smakupplevelse på svenska marknaden – ZINQ Ginger/Orange. Efterfrågan på nya smaker från ZINQ är fortsatt stor, och eftersom vi är lyhörda och lyssnar på våra konsumenters åsikter så har nu en helt unik smak utvecklats. Den nya ZINQ-smaken är en perfekt balans mellan styrkan i ingefära och de läskande och söta tonerna av apelsin.

Det är inte för inte som ingefära är en av världens äldsta kultiverade växter – i över 7000 år har denna ädla rot följt med människor från land och rike och blivit ett globalt fenomen. Inte att förglömma apelsin – utöver att vara en c-vitaminbomb är det dess fräscha smak som givit den statusen som frukternas frukt! Ingefära/apelsin eller Ginger/Orange är helt enkelt en superkombo som inte bara är bra – utan smakar även fantastiskt!

Den nya ZINQ-smaken är självklart sockerfri och vegansk. Precis som de tidigare smakerna i produktlinjen så innehåller tuggummit zink för att på djupet motverka dålig andedräkt. Den främsta anledningen till dålig andedräkt är bildandet av svavelgaser i munhålan. Ett vanligt tuggummi eller en halstablett kan bara maskera doften – inte motverka den. Det är dock kliniskt bevisat att zink motverkar och reducerar bildandet av svavelgaser i munhålan under flera timmar.

Du hittar ZINQ Ginger/Orange från v.19 i alla välsorterade livsmedelsbutiker och servicebutiker.

Publicerat: 12 april, 2021Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen