Candy People AB förvärvar Jämtgott AB

Candy People AB har förvärvat konfektyrföretaget Jämtgott AB med fabrik i Östersund 2020-12-28. Jämtgott startade sin produktion 1956 och har en lång tradition inom konfektyr. Vi har haft ett långtgående samarbete med Jämtgott sedan Candy People lanserade S-Märke i påse på den svenska marknaden. Övriga produkter som ingår i förvärvet är Peacemärke och Dragster.

Candy People har varit den naturliga partnern att förvärva Jämtgott, för att ta dessa fantastiska varumärken till en ny nivå. Det är med stolthet och glädje att Jämtgott förblir i svenska ägor och att vi kan fortsätta och värna om svensk produktion.

– Vi har sedan 2014 jobbat sida vid sida med Jämtgott. Ett samarbete som ligger oss extra varmt om hjärtat. Sedan lanseringen av S-märkena i påse, har Jämtgott blivit en del av Candy Peoples DNA. Kombinationen av nostalgi, svensktillverkat och otroligt gott är ett vinnande koncept som jag med stolthet vill fortsätta att utveckla. – Jacob Youssef, VD, Candy People

Candy People AB grundades i Malmö 1982. Från att ha varit en lokal aktör agerar Candy People idag såväl på den nationella som på den internationella marknaden. Med trettionio års erfarenhet inom en bransch i ständig utveckling förstår vi vikten av att ligga i framkant. Tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar och utvecklar vi produkter för den svenska och den internationella marknaden. Svenskt godis är i en klass för sig och vi tillhandahåller det mesta av det absolut bästa! Med ett prestigelöst förhållningssätt låter vi våra produkter tala för sig själva. Candy People symboliserar kvalitet i alla lägen!

Publicerat: 19 januari, 2021Av Kategorier: Nyheter

Liknande artiklar

Till toppen