Vi har en favorit för alla
Home > Om oss

OM OSS

Vi brinner för det svenska lösgodiset!

Candy People AB grundades i Malmö 1982. Från att ha varit en lokal aktör agerar Candy People idag såväl på den nationella som på den internationella marknaden. Vi arbetar hårt för kontinuerlig utveckling och för att positionera oss som ledande distributör av svenskt godis. Ni hittar våra produkter på fem kontinenter!

Med trettiofem års erfarenhet inom en bransch i ständig utveckling förstår vi vikten av att ligga i framkant. Tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar och utvecklar vi produkter för den svenska och den internationella marknaden. Vi anpassar våra produkter helt efter våra kunders specifika önskemål och vår ambition är att alltid överträffa oss själva. Candy People har unika möjligheter att både snabbt och kostnadseffektivt skapa nya koncept och produkter med snabba leveranstider, oavsett om beställningen avser små eller stora kvantiteter. Svenskt godis är i en klass för sig och vi tillhandahåller det mesta av det absolut bästa!

Med ett prestigelöst förhållningssätt låter vi våra produkter tala för sig själva. Candy People symboliserar kvalitet i alla lägen!

PÅ JAKT EFTER DEN PERFEKTA GODISBITEN

Det finns lika många olika blandningar av godispåsar som det finns personligheter. Alla har vi våra egna favoriter och alla har vi de där rackarna som ligger kvar längst, oavsett om du plockat påsen själv eller inte. En godispåse kan spegla ditt humör, din personlighet och vart du befinner dig för tillfället. Favoriterna är ofta återkommande och resten byts ut lite mer hipp som happ. Vår ambition är att ständigt uppdatera vårt sortiment så att du ska hitta nya favoriter att lägga till. Vi levererar godis i världsklass åt folket och vi sätter en stolthet i att ha en favorit för alla. Vi vill utvecklas med dig och hoppas att du vågar testa dig fram genom vårt sortiment. Börja med testa en ny sort varje gång du plockar en påse. Vem vet, din nya favorit kanske väntar runt hörnet och glöm inte att ingen kommer ihåg en fegis!

VÄRDERINGAR

Eftersom vi tror på och älskar vårt arbete är ambitionen att vår passion ska genomsyra hela verksamheten. Vi tror på att ta ansvar för miljön och försöker leva som vi lär.

Genom ett medvetet val av förnybar energi drivs vårt huvudkontor i Malmö av solceller och all överskottsenergi går direkt till Malmö stads elnät. Detta i kombination med bergvärme för värme och kyla innebär att vi är 100 % självförsörjande energimässigt.

Då vi dagligen utför många och stora leveranser strävar vi efter att använda transportmedel som drivs av miljöbränsle.

Innan vi godkänner nya leverantörer genomför vi en grundlig miljöbedömning för att säkerställa att vi väljer samarbetspartners med likvärdiga värderingar.

All vår sophantering är 100 % återvinningsbar. Vi är medvetna om vikten av ett miljövänligt förhållningssätt och vi tar ansvar för ett grönare Malmö och därigenom en bättre framtid för våra barn.

Viktigast för oss är just barnen och vi donerar godis varje månad till Barncancerfonden och Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Detta är något som ligger oss varmt hjärtat och ett samarbete vi värderar högt.

MILJÖ

Vårt mål är att bli 100 % gröna. För att uppnå detta mål har vi en plan som innebär att vi  minimerar utsläpp samt en tanke bakom vilka transporter vi använder oss av. I dagsläget är vi energimässigt helt självförsörjande samt det enda företaget i Sverige som arbetar utifrån konceptet Plushus vilket betyder att allt energiöverskott från våra solceller oavkortat går till Malmö stads elnät. Malmö är vår bas och där vi har vårt hjärta och vårt mål är att skapa en självklar norm för företag att arbeta efter så att vi gemensamt kan göra verklig skillnad. Vi strävar efter att vara ett miljömässigt föredöme för andra företag och vi hoppas att vårt exempel ska inspirera andra. Vi vill och hoppas att våra gärningar ska bidra till en ökad medvetenhet och en grönare framtid.

ÖPPETTIDER: MÅN-FRE: 08-17, LÖR: 10-16, SÖN: STÄNGT
COPYRIGHT CANDY PEOPLE AB 2015